Termeni și condiții

Termeni si conditii de utilizare website

Website-ul www.scuteremedicale.ro este detinut si administrat de societatea Ecoprotech Engineering S.A., persoana juridica romana, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului, sub nr. J10/24/2012, avand CUI RO29530307.

Prin vizitarea website-ului nostru si accesarea informatiilor, resurselor, serviciilor, produselor si intrumentelor pe care vi le oferim, intelegeti si sunteti de acord sa acceptati Termenii si Conditiile enuntate in cuprinsul prezentului document, precum si cu termenii si conditiile formulate in Politica de Confidentialitate, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Ne rezervam dreptul de a schimba prezentii Termeni si Conditii de utilizare fara niciun fel de notificare prealabila. Totusi, in situatia in care aceste modificari ar fi de natura sa afecteze drepturile dumneavoastra personale si/sau ar avea implicatii asupra datelor dumneavoastra personale, acest aspect va fi adus la cunostinta dumneavoastra prin aparitia unui mesaj automat la accesarea site-ului prin care veti fi informat cu privire la aceste modificari.

Faptul ca veti continua sa utilizati acest site dupa astfel de modificari, notificate daca natura lor cere acest lucru, reprezinta confirmarea si acordul dumneavoastra fata de sectiunea modificata a termenilor si conditiilor.
In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului va rugam sa parasiti site-ul. Continuarea navigarii pe site va echivala cu luarea la cunostinta si acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, a politicii de confidentialitate si a politicii de cookies.

UTILIZARE WEBSITE

Prin vizitarea website-ului nostru si accesarea informatiilor, resurselor, serviciilor, produselor si instrumentelor pe care vi le oferim, fie direct, fie indirect (numite in continuare „Resurse”), sunteti de acord sa utilizati aceste Resurse doar pentru scopurile pentru care au fost avute in vedere, cu respectarea (a) Termenilor si Conditiilor si (b) Politicii de Confidentialitate si (c) legilor, reglementarilor aplicabile si practicilor sau instructiunilor online general acceptate.

Astfel, intelegeti ca:
1. Pentru a ne accesa Resursele, vi se poate solicita sa furnizati anumite informatii despre dumneavoastra ca si parte din procesul de inregistrare sau ca si parte a abilitatii dumneavoastra de a utiliza Resursele. Astfel, vi se vor putea solicita informatii precum: nume, numar de telefon, adresa de email, adresa (in situatia in care comandati un bun fizic) date necesare procesarii platilor (in situatia in care achizitionati produse/servicii contra cost).
Pentru mai multe informatii despre datele care va pot fi solicitate si drepturile pe care dumneavoastra le aveti in legatura cu acestea, va rugam sa cititi Politica de confidentialitate.
Astfel, sunteti de acord ca orice informatie ne furnizati, aceasta sa fie intotdeauna corecta si la zi.

2. Sunteti responsabil/a sa pastrati confidentialitatea oricaror informatii de autentificare asociate cu orice cont pe care il folositi pentru a ne accesa Resursele. In consecinta, sunteti responsabil/a pentru orice activitati care apar in contul/conturile dumneavoastra.
In acest sens, mentionam ca aveti obligatia de a va schimba parola generata in mod automat la prima accesare a contului si de a nu o comunica niciunei alte persoane.

3. Accesarea sau incercarea de a accesa oricare dintre Resursele noastre prin orice alte mijloace decat cele pe care le oferim este strict interzisa. Prin continuarea navigarii pe acest site consimtiti in mod expres sa nu accesati sau sa nu incercati sa accesati oricare dintre resursele noastre prin orice mijloace automate, neetice sau neconventionale.

4. Angajarea in orice activitate care perturba sau interfereaza cu Resursele noastre, incluzand serverele si/sau retelele pe care Resursele noastre sunt localizare, sau de care sunt conectate, este strict interzisa.

5. Incercarea de a copia, duplica, reproduce, vinde, comercializa sau revinde Resursele noastre este strict interzisa. Extragerea oricaror informatii din resurse urmata de orice utilizare in scop comrcial sau necomercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere, si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a conditiilor de utilizaresi ne rezervam dreptul de a lua masurile legale pentru protejarea drepturilor noastre.

6. Sunteti singurul/a raspunzator/raspunzatoare de orice consecinte, pierderi sau prejudicii care ni se pot aduce, direct sau indirect, din cauza oricaror activitati neautorizate conduse de catre dumneavoastra sau la initiativa dumneavoastra, asa cum acestea au fost explicate mai sus, si care, de asemenea, pot atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

7. Este posibil ca in viitor sa oferim diferite instrumente de comunicare deschisa pe website-ul nostru, cum ar fi comentariile pe bloguri, postari pe bloguri, discutii publice, forumuri, grupuri de informatii, evaluari si analize de produse, diferite servicii de social media, etc. Intelegeti si acceptati faptul ca in general nu verificam sau monitorizam continutul postat de utilizatorii acestor diferite instrumente de comunicare, ceea ce inseamna ca daca alegeti sa utilizati aceste instrumente pentru a transmite orice tip de continut pe website-ul nostru, va asumati personal responsabilitatea de a utiliza aceste instrumente in mod responsabil si etic.

Prin postarea de informatii sau prin utilizarea oricarui instrument de comunicare dintre cele mentionate, va dati acordul si va asumati responsabilitatea ca nu veti uploada, posta, partaja sau distribui continut care:
I. Este ilegal, amenintator, calomnios, abuziv, hartuitor, degradant, indimidant, fraudulos, amagitor, invaziv, rasist sau care contine orice tip de limbaj sugestiv, inadecvat sau explicit;
II. Incalca o marca inregistrata, un patent, un secret comercial, dreptul de autor sau orice alt drept de proprietate al oricarei parti;
III. Contine orice tip de reclama neautorizata sau nesolicitata;
IV. Impersoneaza orice persoana sau entitate, incluzandu-i pe angajatii sau reprezentatii Ecoprotech Engineering
Astfel, intelegeti si acceptati faptul ca avem dreptul de a decide sa stergem orice continut care consideram ca nu corespunde prezentilor Termeni si conditii de utilizare, precum si orice continut care consideram ca este ofensiv, periculos, inaccetabil, incorect sau care violeaza orice drept de autor sau marca inregistrata a unei terte parti.
Noi nu suntem responsabili de nicio intarziere sau esec de a sterge un astfel de continut.
Prin continuarea navigarii pe acest website va dati acordul si sunteti de acord ca noi avem dreptul de a sterge orice continut care incalca regulile stabilite in prezentii termeni si conditii si, totodata, renuntati la orice fel de pretentie fata de noi.

8. Nu ne asumam nicio raspundere pentru niciun continut postat de catre dumneavoastra sau de catre orice terte parti care ne folosesc website-ul.

9. Sunteti de acord sa despagubiti si sa exonerati de raspundere, Ecoprotech Engineering S.A., compania sa mama si afiliatii sai, directorii, functionarii, managerii, angajatii, donatorii, agentii si licentiatorii sai pentru toate daunele, cheltuielile, prejudiciile si costurile, incluzand onorariile avocatilor care rezulta din orice violare a acestor Termeni si Conditii de Utilizare sau din neindeplinirea unor obligatii legate de contul dumneavoastra, create de dumneavoastra sau de catre orice alta persoana care va foloseste contul. Ne rezervam dreptul de a formula actiuni si aparari pentru orice pretentie pentru care avem dreptul la despagubiri conform acestor Termeni si Conditii de Utlizare. Intr-un astfel de caz, sunteti de acord sa cooperati cu noi in masura rezonabila ceruta.

CONFIDENTIALITATEA

Confidentialitatea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi, motiv pentru care am creat o Politica de Confidentialitate separata pentru a va explica in detaliu cum colectam, administram, procesam, asiguram si stocam informatiile dumneavoastra personale. Politica noastra de confidentialitate face parte integranta din aceste Conditii de Utilizare si poate fi citita in integralitatea sa apasand aici.

LIMITAREA GARANTIILOR

Prin utilizarea website-ului nostru intelegeti si sunteti de acord ca toate Resursele pe care le oferim „asa cum sunt” si „in limita stocului disponibil”. Asta inseamna ca noi va promitem sau garantam ca:
i. Utilizarea Resurselor noastre va fi in conformitate cu nevoile sau cerintele dumneavoastra;
ii. Utilizarea Resurselor noastre va fi neintrerupta, la timp, sigura sau fara erori;
iii. Informatiile obtinute prin utilizarea Resurselor noastre vor fi corecte sau de incredere si
iv. Orice defecte in administrarea sau functionalitatea oricaror Resurse pe care le oferim vor fi reparate sau corectate.
In plus, intelegeti si sunteti de acord ca:
v. Orice continut descarcat sau obtinut prin utilizarea Resurselor noastre este obtinut la hotararea si pe riscul dumneavoastra si sunteti singurul/a responsabil/a pentru orice stricaciune adusa calculatorului dumneavoastra sau altor dispozitive, pentru orice pierderi de date care pot rezulta din descarcarea unui astfel de continut.
vi. Nicio informatie sau sfat, fie exprimat, fie implicit, oral sau scris, obtinute dumneavoastra de la Ecoprotech Engineering sau prin intermediul oricaror Resurse pe care le oferim, nu va oferi nicio clauza, garantie sau conditie de orice fel, cu exceptia celor formulate expres in acestor conditii de utilizare.

LIMITAREA RASPUNDERII

Asa cum am aratat anterior, dumneavoastra intelegeti in mod expres si sunteti de acord ca orice pretentie fata de noi va fi strict limitata la suma de bani pe care ati platit-o pentru utilizarea produselor si/sau serviciilor, daca o astfel de suma a fost platita.

Ecoprotech Engineering nu va fi raspunzatoare pentru nicio pierdere sau paguba directa sau indirecta, accidentala sau cu titlu de exemplu care poate sa apara in urma utilizarii Resurselor noastre sau ca urmare a oricaror schimbari sau pierderi de date, a anularii sau pierderii accesului sau a aparitiei unei perioade de nefunctionalitate, in situatia in care aceste lucruri se intampla independent de culpa noastra.

DREPTURI DE AUTOR/MARCI INREGISTRATE

Intreg continutul si toate materialele disponibile pe site, incluzand, dar fara a se limita la, text, grafica, numele website-ului, cod, imagini si sigla sunt proprietatea intelectuala Ecoprotech Engineering si sunt protejate de legea aplicabila dreptului de autor si a marcii inregistrate. Orice utilizare inadecvata, incluzand dar fara a se limita la reproducerea, distribuirea, afisarea sau transmiterea oricarui continut pe acest site este interzisa, cu exceptia cazului in care este autorizata in mod expres de Ecoprotech Engineering.

INCETAREA UTILIZARII

Sunteti de acord ca, in situatia incalcarii prezentilor Termeni si Conditii de utilizare, a Politicii de Confidentialitate sau a legii, putem sa suspendam sau sa limitam accesul dumneavoastra la tot sau la o parte a website-ului si a Resurselor noastre. Acest lucru se poate efectua nefiind nevoie de o notificare prealabila.

Orice activitate suspectata a fi ilegala, frauduloasa sau abuziva poate constitui o baza pentru incheierea relatiei cu dumneavoastra si poate duce la notificarea autoritatilor publice competente.
In ceea ce priveste datele dumneavoastra personale, in cazul in care se impune suspendarea sau rezilierea drepturilor dumneavoastra de a utiliza Resursele pe care le oferim, vom depune diligenta necesara pentru ca stergea informatiilor pe care le-ati putea avea stocate la noi, inclunzand orice informatii de acces sa se faca respectand Politica de confidentialitate si drepturile pe care dumneavoastra le aveti, alegand metode care sa nu produca prejudicii nejustificate pentru dumneavoastra.

LEGEA GUVERNANTA

Prin accesarea site-ului nostru sunteti de acord ca legislatia aplicabila este cea din Romania si UE cu privire la toate chestiunile care tin de utilizarea acestui website si de cumpararea oricaror produse sau servicii prin intermediul acestui site.
De asemenea, orice actiune care are in vedere aplicarea prezentilor termeni si conditii de utilizare si a politicii de confidentialitate este de competenta instantelor din Romania, de la sediul societatii Ecoprotech Engineering.