SCUTER ELECTRIC MEDICAL – KARMA KS-343.2

Category:

Produs disponibil prin
comanda telefonica la:

+4 0751 042 529

 

Descriere

Scuterele electrice Karma sunt destinate persoanelor cu dizabilități, persoanelor cu handicap sau persoanelor în vârsta cu dificultăți de deplasare. Acestea pot fi însă folosite și de persoane supraponderale sau persoane cu probleme de mobilitate de orice natura.

KARMA KS 343.2 face parte din categoria scuterelor de dimensiune medie cu autonomie mare (pana la 30 km). Acesta este echipat cu un sistem de suspensii perfect ajustabile pe toate cele 4 roti.  Astfel dotat, poate aborda terenuri care pentru alte scutere de aceeași dimensiune ar fi inabordabile. Suspensiile permit distribuția egala a greutății în timpul mersului, permițând surmontarea de obstacole de pana la 7,5 cm în deplina siguranță, cu un grad sporit de confort.

KARMA KS 343.2 este un scuter electric de mobilitate cu un design plăcut, structură ușoara și o raza de întoarcere optimă. Spre deosebire de alte scutere electrice pentru persoane cu handicap, Karma KS343.2 este ușor de depozitat fiind un scuter electric al cărui ghidon se pliază. Scaunul acestuia se poate plia sau înlătura.

Designul scuterului de mobilitate vine în sprijinul persoanelor cu dizabilități locomotorii sau handicap temporar, sau persoanelor cu mobilitate redusă, oferind un grad ridicat de independentă. Diversele componente ale scuterului electric medical sunt reglabile sau ajustabile pentru a permite personalizarea poziției și a spori confortul în timpul deplasării. Elemente ajustabile:

– Tetieră ajustabilă
– Scaun: rabatabil, ajustabil pe orizontală – distanta fata de ghidon este ajustabilă permițând ajustarea spațiului dedicat picioarelor si optimizarea poziției de condus. Scaunul permite rotirea laterală la 90 de grade, poziție ce permite coborârea si urcarea facilă pe scuter, crescând gradul de autonomie a persoanelor cu probleme de mobilitate.
– Cotiere rabatabile
– Consola de direcție/Ghidon ajustabil în 4 poziții
Scuterul electric pentru persoane cu handicap KARMA KS 343.2 are 9 viteze – viteza maxima fiind de 9 km/ora.
Bateria este inclusă în prețul scuterului.

Model KS-343.2
Lungime totala (mm) 1185
Lățime totala (mm) 600~650
Înălțime totala (mm) 1240~1280
Greutate totala (kg) 93.1 (36AH)
98.5 (50AH)
Greutatea fara baterii (kg) 70.5
Motor 350 W x1 buc
Baterii (Ah) Standard: 36*2
Opțional: 50*2
Încărcător 6 A
Dimensiunea roții
(Fața)
10 inch x 2 Buc
Dimensiunea roții
(Spate)
10 inch x 2 buc
Sistem rulare Roți spate cu acționare directă (Angrenaj diferențial)
Sistem frânare Regenerativ dual si frâne electromagnetice
Metoda de control Manete de viteza /schimbătoare de viteza
Viteza Max. 9 km/ora
Grad de înclinare
abordabil in siguranță
Autonomie maxima* 36AH/30 Km
50AH/40 Km
Raza Întoarcere (mm) 1500
Garda la sol (mm) 50
Lățimea maxima la
traversare
12.7 cm (5 inch)
Greutatea maxima a
utilizatorului
135 kg (inclusiv bagaje)

Remarcă: producătorul își rezervă dreptul de a modifica specificațiile dacă este necesar. Specificațiile finale ale scuterului achiziționat vor fi puse la dispoziția dealer-ului de la care ați achiziționat echipamentul .

※ Autonomia (distanta maxima parcursa per încărcare completa) este estimata in baza următoarelor condiții: 20°C (68°F), un șofer cu o greutate de 80 kg (176 lb), o baterie noua încărcata la capacitate maxima si o viteza constanta de rulare de 10 km/h (6.2 mph).

Informații suplimentare

Greutate 92.2 kg
Dimensiuni 112 × 62 × 119 cm
Culori

Argintiu, Rosu metalizat