Începuturile Karma

Cum a început totul?

Povestea Karma începe într-o zi ploioasa a anului 1987, zi ce urma sa schimbe întreaga viata a blândului inginer Kenny Chen, fondatorul KARMA.

Într-o după-amiaza ploioasa, în Taipei, Chen a observat o femeie care se chinuia sa urce scaunul cu rotile al tatălui sau în portbagajul mașinii.  Chen s-a oferit sa o ajute.  Din cauza greutății, scaunul era dificil de ridicat. După un efort considerabil, au reușit totuși sa îl urce în portbagaj, însa portbagajul nu se închidea. Chen nu a putut niciodată uita expresia de disperare și extenuare întipărita pe chipul femeii.

„De ce trebuie sa fie asa greu? Oare scaunele cu rotile nu pot fi proiectate mai bine?”

De la aceasta întrebare a plecat ideea înființării KARMA,  – datorită sufletului mare și dorinței lui Chen de a îmbunătăți viețile oamenilor, susținute în practica  cunoștințele sale de management și inginerie industriala.

Timp de 25 de ani Chen a muncit neobosit alături de cele mai bune echipe de cercetare și dezvoltare din diferite tari pentru a găsi soluții inovative ce aveau sa ajute sute de pacienți. Scopul cercetării sale era de oferi echipamente de mobilitate pentru oameni cu cele mai diverse probleme de mobilitate. Astăzi Karma este un brand internațional cu vânzări în peste 40 de tari din întreaga lume.

Pasiunea și compasiunea sunt principalele noastre valori , misiunea KARMA fiind sa îmbunătățească viața persoanelor în vârsta si a celor cu dizabilități, oferindu-le șansa să-și trăiască viata la maxim.